rólunk

Azzal a szándékkal hoztuk létre a PRAMON CARD® meghívómárkát, hogy szélesebb rétegek számára elérhetővé tegyük az igényes grafikájú, minőségi alapanyagokból készülő esküvői meghívókat, ünnepi kártyákat.

Meghívóink tervezésekor a legfontosabb szempont számunkra az, hogy a megszokott „tucat” nyomdai termékektől eltérő, egyedi kártyákat adhassunk vásárlóink kezébe. Ezért alakítottuk ki úgy termékkörünket, hogy minden darabot a saját, különleges elképzeléseik szerint rendelhessenek. Meghívóink egyediek, minden darabnak külön figyelmet szentelünk a gyártás során. Kézzel és nagy szeretettel, odafigyeléssel készítjük a kártyákat, így a tervezés és a kivitelezés során is magas minőség jellemzi termékeinket. Kimondottan olyan személyek, cégek számára dolgozunk, akik szeretik a letisztult, kifinomult stílust, az egyediséget, és szeretnének az évek alatt olykor már sablonossá vált kártyák helyett újdonságot küldeni.

Első különálló kollekciónkat a 2007-es évben mutattuk be, a nagy érdeklődésre való tekintettel és a pozitív visszajelzések alapján úgy döntöttünk, hogy a 2008-as évtől viszonteladókon keresztül is forgalmazunk, hogy ezáltal minél több ember számára hozzáférhetőek legyenek termékeink.

Minden egyes kollekciónkban kiemelten fontos a minőség, elegancia, kreativitás ötvöződése a fiatalok által is igényelt modern és divatos, ám mégis hagyományőrző és letisztult látásmóddal. Legfőbb célunk, hogy mindezt megvalósítva elérhető áron, és szükség esetén akár pár nap alatt is tudjuk biztosítani termékeinket megrendelőinknek.

Tervezőink fő célkitűzése, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző meghívót. Állandó kínálatunk mellett irodánkban lehetőség nyílik egyedi elképzelések megvalósítására is, így biztosan mindenki megtalálja az egyéniségéhez, cége arculatához illő, megfelelő grafikájú és színű lapot. Sok szeretettel várunk mindenkit Szalonunkba, ahol személyesen kiválaszthatják és megrendelhetik az igényeiknek, ízlésüknek megfelelő meghívót.

Kézzel készítve, szeretettel!

PRAMON CARD® Kézműves Meghívó Manufaktúra

 

Up Down