rendelés menete

Nagy örömünkre szolgál, hogy rátaláltál esküvői meghívókat készítő kis családi manufaktúránk honlapjára. A megrendeléssel kapcsolatban néhány hasznos információt szeretnénk itt ismertetni.

Rendelés: Személyesen irodánkban, vagy e-mailen keresztül.

Kiválasztás: Irodánkban számos papír és boríték közül válogathattok, kiválaszthatjátok a papír színét, mintázatát, vastagságát. Széles szalagkínálatunkból a legszebb és legkülönlegesebb szalagokkal díszíthetik az esküvői meghívókat, egyéb kártyákat.

Meghívóink grafikájának színvilága, a papírok és a szalagok szabadon választhatók, kombinálhatók, így saját ízlésétekhez alakíthatjátok az esküvői meghívótokat. A meghívókhoz rendelhető hozzáillő stílusban ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék, ültetési rend, egyéb kiegészítő.

Ár: A darabár tartalmazza a kártya nyomását, minőségi kreatív borítékot és az összerakás, esetenként masnizás költségét is. A darabárhoz mindössze csak egy egyszeri tervezési költség járul, ami három szövegváltozatot is tartalmaz (pl. tegezős, magázós, idegen nyelvű stb.). Alapkollekciós meghívóink darab árai: 390 és 990 Ft/db között vannak. Alapkollekciós esküvői meghívók itt találhatóak: http://pramoncard.hu/eskuvoi_meghivo. Fontos, hogy bármi variálható: a szalag színe, a masni típusa, a grafikák, a papír... erről bővebb információkat itt találhattok: http://pramoncard.hu/tipus_valasztek. Korábbi esküvői meghívós munkáink között is körbe tudtok néznil az alábbi galériában: http://pramoncard.hu/referencia.

Fizetés: Megrendeléskor a teljes összeg 50%-a, a fennmaradó rész pedig a meghívók átvételekor fizetendő. A megrendelés lemondása esetén az előleget nem áll módunkban visszaadni. A megrendelés az előleg készpénzes kifizetésével vagy banki átutalásával válik érvényessé. A helyszínen van lehetőség bankkártyával is fizetni.

Szöveg: A meghívó szövegét minden esetben a rendelést követően e-mailben, formázatlan szövegként kérjük elküldeni, az egyes szövegtípusok darabszámát feltüntetve. A megrendelést követő 5 munkanapon belül elkészítjük meghívótok látványterveit, melyeket figyelmesen kérünk átnézni, átolvasni, hogy valóban minden az elképzelésetek szerint készülhessen majd el. A meghívó szövegén (helyesírás, tördelés) és grafikáján, annak jóváhagyásáig tudunk változtatni. A jóváhagyott tervben lévő helyesírási és egyéb hibák miatti újragyártás költsége teljes egészében a megrendelőt terheli. A 14 óra után küldött jóváhagyásokat a következő munkanapra regisztráljuk.

Gyártás: A meghívók a látványterv elfogadását követően 10 munkanap alatt készülnek el. Amennyiben ennél gyorsabban van szükség a meghívókra, sürgősségi rendeléssel 5 munkanap alatt elkészülnek, melynek felára 30%. Utánrendelés minimum 10 db-tól lehetséges.

A meghívók elkészültéről telefonon, vagy e-mailben kaptok értesítést. Az elkészült termékek átvétele történhet személyesen irodánkban vagy külön kérés esetén kiszállítással (DPD, MPL), utóbbi esetben a szállítási költség a megrendelőt terheli.

Amennyiben kérdésetek vagy észrevételetek lenne, keressetek bennünket elérhetőségeinken.
PRAMON CARD® Meghívó Manufaktúra

Up Down