rendelés menete

Nagy örömünkre szolgál, hogy meghívóink felkeltették érdeklődésüket. A megrendeléssel kapcsolatban néhány hasznos információt szeretnénk ismertetni.

Rendelés: Személyesen irodánkban, vagy e-mailen keresztül.

Kiválasztás: Szalonunkban számos papír és boríték közül válogathatnak, kiválaszthatják a papír színét, mintázatát, vastagságát. Széles szalagkínálatunkból a legszebb és legkülönlegesebb szalagokkal díszíthetik az esküvői meghívókat, egyéb kártyákat.

Meghívóink grafikájának színvilága, a papírok és a szalagok szabadon választhatók, kombinálhatók, így mindenki saját ízlésére alakíthatja az esküvői meghívóját, egyéb kártyáját. Minden egyes meghívóhoz rendelhető hozzáillő stílusban ültetőkártya, menükártya, vendégkönyv, köszönetajándék, ültetési rend, dekoráció.

Ár: A darabár tartalmazza a kártya nyomását, minőségi kreatív borítékot és az összerakás, masnizás költségét is. A darabárhoz mindössze csak egy egyszeri tervezési költség járul, ami három szövegváltozatot tartalmaz (pl. tegezős, magázós, idegen nyelvű stb.). Alapkollekciós meghívóink darab árai: 260 és 820 Ft/db között vannak. Az alapkollekciós esküvői meghívók itt találhatóak: http://pramoncard.hu/eskuvoi_meghivo. Fontos, hogy bármit variálható: a szalag színe, a masni típusa, a grafikák, a papír... Nézzen körbe munkáink között, itt még több esküvői meghívót talál: http://pramoncard.hu/referencia.

Fizetés: Megrendeléskor a teljes összeg 50%-a, a fennmaradó rész pedig a meghívók átvételekor fizetendő. A megrendelés lemondása esetén az előleget nem áll módunkban visszaadni. A megrendelés az előleg készpénzes kifizetésével vagy banki átutalásával válik érvényessé.

Szöveg: A meghívó szövegét minden esetben a rendelést követően e-mailben, formázatlan szövegként kérjük elküldeni, az egyes szövegtípusok darabszámát feltüntetve. A megrendelést követő 5 munkanapon belül elkészítjük meghívójuk látványterveit, melyeket figyelmesen kérünk átnézni, átolvasni, hogy valóban minden az elképzelésük szerint készülhessen el. A meghívó szövegén (helyesírás, tördelés) és grafikáján, annak jóváhagyásáig tudunk változtatni. A jóváhagyott tervben lévő helyesírási és egyéb hibák miatti újragyártás költsége teljes egészében a megrendelőt terheli. A 14 óra után küldött jóváhagyásokat a következő munkanapra regisztráljuk.

Gyártás: A meghívók a látványterv elfogadását követően 10 munkanap alatt készülnek el. Amennyiben ennél gyorsabban van szükség a meghívókra, sürgősségi rendeléssel 5 munkanap alatt elkészülnek, melynek felára 30%. Utánrendelés minimum 10 db-tól lehetséges.

A meghívók elkészültéről telefonon, vagy e-mailben kapnak értesítést. Az elkészült termékek átvétele történhet személyesen irodánkban vagy külön kérés esetén kiszállítással, utóbbi esetben a szállítási költség a megrendelőt terheli.

Amennyiben kérdésük, észrevételük van, kérjük keressenek bennünket elérhetőségeinken.
PRAMON CARD® Meghívó Manufaktúra

Up Down