Balogh Edina esküvői meghívó
fényképes esküvői meghívó
tekercses esküvői meghívó
masnis esküvői meghívó
szegecses esküvői meghívó
szalagos esküvői meghívó
Telki Kórház születés kiadvány
ekrü szalagos esküvői ültetőkártya

Alakítsátok saját stílusotokhoz az esküvői meghívótokat! Tervezőink segítenek! Mindezt elérhető áron, akár már 390Ft/db ártól.

Foglalj online időpontot

Mi már 2006 óta tudjuk, hogy a személyes találkozás sokszor elengedhetetlen része a tervezés és alapanyagok legmegfelelőbb kiválasztásában. A XI. kerületi bemutatótermünkben időpont foglalása után örömmel várunk a részletek megbeszélésére Benneteket is. Továbbra is azt valljuk, hogy érdemes rászánni egy találkozást, hogy biztosan azt kapjátok amit szeretnétek. Most már online is tudsz időpontot foglalni. Kattins ide!

Ha a rendszerben nem találsz számotokra megfelelő időpontot, keress minket a +36207700932 vagy az info@pramnoncard.hu elérhetőségek valamelyikén és biztosan találunk majd megfelelő időpontot. Fontos, hogy a lefoglalt időpont csak a visszaigazolást követően érvényes, erről egy második e-mailben értesítünk.

És, hogy miért érdemes személyesen megnézni, honnan, hogyan és mit rendelsz?

Az elmúlt évek során sajnos nagyon sokan fordultak hozzánk, olyanok is, akik a meghívót máshol személyes találkozó nélkül a neten rendelték meg, de vagy megrekedtek valahol, vagy nem azt kapták végül ami az elképzelésük volt – de még mintadarab ellenére sem! –, vagy ami a képen szerepelt. Így aztán az értékes időt elvesztve sürgősségi rendelésként kellett az összes meghívójukat újra terveztetni, gyártatni. Egyik menyasszonyunk megosztotta történetét, melyet itt találtok: Tanulj más kárán

Vissza »