Balogh Edina esküvői meghívó
fényképes esküvői meghívó
tekercses esküvői meghívó
masnis esküvői meghívó
szegecses esküvői meghívó
szalagos esküvői meghívó
Telki Kórház születés kiadvány
ekrü szalagos esküvői ültetőkártya

Alakítsátok saját stílusotokhoz az esküvői meghívótokat! Tervezőink segítenek! Mindezt elérhető áron, akár már 390Ft/db ártól.

Egy tavalyi párunk esküvői meghívójának kusza története

Egy kedves ügyfelünk, a tavaly januári esküvői kiállításon lelkesen kezdte keresni azokat a cégeket, akik majd a megálmodott esküvőjük kivitelezésében segíteni fognak... Ez így volt az esküvői meghívójukkal is. A kiállítás után részletesen körbe néztek a neten is. Nem gondolták, hogy pont ők fognak így járni, hiszen mindent időben és alaposan elkezdtek előkészíteni. Úgy gondoljuk, a történetük segíthet valamennyit a tájékozodásban, abban, hogy mire érdemes és mire kell igazán odafigyelni abban az óriási információáradatban, amelyekkel az esküvőjüket szervező párok találkoznak az esküvői előkészületek során.

Szeretettel osztjuk meg a történetüket, olvassátok el, hogy Ti ne járjatok így. Fontos az ár, de nem minden áron!

PRAMON CARD® Meghívó Manufaktúra

"Kedves Kinga és Noémi!

Szeretnénk megköszönni azt az odafigyelést, a pontos teljesítést és minőségi munkát, amivel nagyban megkönnyítettétek a kialakult helyzetünket.
Mint ahogy sokan, mi is nagy érdeklődéssel gyűjtöttünk be minél többet a bemutatkozó és szóróanyagokból a januárban megrendezésre kerülő esküvői kiállításon, amit aztán otthon, nyugodtabb körülmények között alaposan át is néztünk. Így volt ez az esküvői meghívós cégekkel is...
A sok begyűjtött anyag alapján sorra haladtunk és néztük a honlapokat. Végül eszünkbe jutott, hogy pár éve kaptunk egy nagyon szép esküvői meghívót, amit előkerestünk, kiderült, hogy Ti készítettétek és ez alapján el is mentünk hozzátok személyesen az irodátokba, még február 27-én. A nyugodt és szép iroda, amiben fogadtatok minket, a minőségi termékeitek alapján már ekkor szimpatikusak voltatok. Annak ellenére, hogy az ár korrekt és elfogadható volt mégis nézelődtünk tovább, mert azt gondoltuk, talán egy kis utánajárással még kedvezményesebb áron is el tudjuk készíttetni a meghívóinkat.
Találtunk is egy vidéki céget még március legelején, akik bár nem pontosan ugyanarra, de valamivel kedvezőbb árat kínáltak. Bár ellenük szólt, hogy vidéken vannak és személyesen nem tudtuk megtekinteni a meghívóikat, mert csak interneten keresztül fogadnak rendeléseket, biztosítottak minket arról, hogy majd küldenek postán mintadarabot, így majd meggyőződhetünk róla, hogy milyen szép lesz a meghívónk, nem kell ezen aggódnunk...
Ez így is történt, csak egy dologot felejtettek el közölni velünk, hogy ez bizony sok időbe telik. A többszöri egyeztetés ellenére sem sikerült úgy elkészíteni a meghívót, ahogy azt mi szerettük volna, és bár az elején még türelmesen tűrtük a napokat, heteket amik az egyeztetéssel mentek, a posta megérkezése még nagyobb csalódást okozott. Sajnos az elképzelésünktől nagyon távol állt a küldött mintapéldány (se a masni, se a szín, se a nyomás minősége nem olyan volt, mint amit szerettünk volna), de vigasztalt, hogy legalább a nevünk jól szerepelt rajta. Az újabb telefonos és e-mailes egyeztetés során, bár kelletlenül, de biztosítottak minket róla, hogy akkor készítenek még egy mintát és az már akkor biztosan jó lesz. Bár a meghívókkal már ekkor csúszásban voltunk, sajnos beleegyeztünk. Újra 1-2 hét volt, mire megkaptuk a következő mintát és sajnos a végeredmény úgyanúgy gyenge és rossz minőségű volt, nehezen olvasható, életlen és rosszul beállított színű betűkkel. Ekkor kellett rádöbbennünk arra, hogy a meghívókat már el kellett volna kezdenünk kiosztani, mind eközben még a tervek se voltak megfelelőek. Kétségbeesésünkben még aznap újra felhívtunk Benneteket, Ti pedig kedvesen újra fogadtatok minket, május 8-án személyesen. A rendelésünk során mindent precízen írásba foglalva, a vállalt határidőket tartva megbízhatóan és tökéletes minőségben, színben készítettétek el az esküvői meghívónkat, úgy ahogy azt megbeszéltük és elképzeltük.
Most már pontosan tudjuk és látjuk, hogy mivel és mennyivel kaptunk többet. Összességében az így befektetett energia és idő, idegeskedés sokkal többe került nekünk, mint az a pár ezer forint, amit meg akartunk elsőre spórolni és akkor arról nem is beszélvbe, hogy időben ki tudtuk volna osztani a meghívókat... Amikor csak lehet olyan szolgáltatóhoz fogunk fordulni, akinkek több éves tapasztalata és biztos háttere, irodája van.
További sok sikert kívánunk a munkátokhoz! B.T.K.G."

Sajnos egyre gyakrabban fordul elő, hogy gyenge, rossz minőségű meghívót készítenek el cégek. A nem hozzá értés, megfelelő géppark hiánya és kelletlen kiszolgálás kissé a szakma hígulásához vezetett, így sajnos gyakran joggal teszi fel az esküvői meghívóját készíttető pár a kérdést, hogy ebben mi a szolgáltatás, hiszen ilyen formában, kivitelezésben akár saját maguk is összebarkácsolták volna otthoni eszközökkel, csak sokkal olcsóbban, az elvesztegetett időről és bosszúságokról nem is beszélve...

Nálunk minőségi terméket és kiszolgálást kaptok már 2007 óta elérhető, korrekt áron!

Kézzel készítve, szeretettel! PRAMON CARD® Meghívó Manufaktúra

Vissza »