Balogh Edina esküvői meghívó
fényképes esküvői meghívó
tekercses esküvői meghívó
masnis esküvői meghívó
szegecses esküvői meghívó
szalagos esküvői meghívó
Telki Kórház születés kiadvány
ekrü szalagos esküvői ültetőkártya

Alakítsátok saját stílusotokhoz az esküvői meghívótokat! Tervezőink segítenek! Mindezt elérhető áron, akár már 390Ft/db ártól.

Teljes esküvői arculat - esküvői meghívótól a teljes dekorációig

Alapozd meg az esküvőd arculatát már az esküvői meghívóval, hogy késõbb minden apró részlet tökéletes legyen! Egy kis körültekintéssel ha már az esküvőnk szervezésének az elején a főbb irányvonalakat meg tudjuk fogalmazni, már az esküvői meghívót is könnyen az esküvői derkorációhoz lehet igazítani, s így tökéletes összhangban készülhet el minden kiegészítő a nagy napra.

Persze nem kell, hogy minden paraméternek már az esküvői meghívó is  megfeleljen. Sokan a színt választják úgy ki, ami később végig kíséri az esküvőt, de elegendő lehet egy szép motívum és betűtípus is, ami ugyancsak tanúskodhat az esküvői vacsora ültető- és menükártyáin akár más színben is a jól átgondolt szép érzékünkről, főként ha hozzáillő virágokkal díszítjük az esküvőt.

Szerettetel ajánljuk a kártyáink mellé teljes esküvői dekorációt készítő Géresi Erikát az Airika virágosát, de beszéljenek helyettünk a képek! Ráadásul most kedvezménnyel rendelhetitek meg, amihez mindössze csak az alábbi kupont kell lementeni és elküldeni.

Gyönyörű virág munkáiból láthattok lentebb néhány képet, többi munkáját itt találjátok.

PRAMON CARD® Meghívó Manufaktúra

Vissza »