Balogh Edina esküvői meghívó
fényképes esküvői meghívó
tekercses esküvői meghívó
masnis esküvői meghívó
szegecses esküvői meghívó
szalagos esküvői meghívó
Telki Kórház születés kiadvány
ekrü szalagos esküvői ültetőkártya

Alakítsátok saját stílusotokhoz az esküvői meghívótokat! Tervezőink segítenek! Mindezt elérhető áron, akár már 390Ft/db ártól.

Egyedi, kreatív esküvői meghívó 5 lépésben

Mindössze 5 lépés választ el Benneteket attól, hogy igazán különleges esküvői meghívótok legyen! Ezzel a kis leírással igyekeztünk átláthatóvá tenni, nálunk milyen egyszerűen és gyorsan választhatjátok ki a saját stílusotokra alakított esküvői meghívót. Készítünk szalagos, masnis, szegecses, drótos, gyöngyös, stb. esküvői meghívót, a lehetőségek és variációk végtelenek, mert nálunk tényleg minden variálható!

Kézzel készítve, szeretettel! PRAMON CARD® Meghívó Manufaktúra 

1. Válassz típust!
Találd meg a szimpatikus formát! Egylapos, hajtott, tekercses, több lapos esküvői meghívó... Te melyiket választanád?
Tudjátok már, hogy körülbelül mennyi szöveget szeretnétek írni a meghívóba? Esetleg mellékeltek térképet, leírást a helyszínről? Érdemes a meghívóba írandó szöveg mennyiségét figyelembe véve kiválasztani a formát is!

2. Válassz színt!
Válaszd ki az esküvői meghívótokhoz a tökéletes szalagot és a nyomás színét!
Ha van már elképzelésetek a dekoráció színvilágával kapcsolatban, akkor érdemes a meghívó színét is ennek jegyében kiválasztani. Nagyon szép, ha egységes az egész esküvő "arculata" már az első pillanattól kezdve.

3. Válassz masnit!
Válaszd ki az esküvői meghívóra kerülő masni és szalag típusát!
Széles szalagkínálatunkból kiválaszthatjátok a szalag szélességét (egész finom, leheletvékony szalagoktól a gyönyörű, fényesen csillogó széles szaténszalagokig választhattok) és típusát.

4. Válassz papírt!
Fényes, matt, csillogós, pausz...
Melyik illik leginkább hozzátok? Gyöngyházfényű csillogás, vagy elegáns, matt felületű papír? Számos papír közül választhattok vastagság, színárnyalat és textúra alapján különlges megjelenést az esküvői meghívótoknak.


5. Válassz grafikát!
Válaszd ki a hozzád illő stílust, mintát!
Grafika kollekcióinkból kiválaszthatjátok a nektek tetsző grafikát, annak elhelyezését, méretét az esküvői meghívón. Ha egyedi elképzelésetek van, esetleg fényképet szeretnétek az esküvői meghívóra, annak sincs semmi akadálya! Tervezőink szívesen segítenek!

PRAMON CARD - Kézzel készítve, szeretettel!

Vissza »