Balogh Edina esküvői meghívó
fényképes esküvői meghívó
tekercses esküvői meghívó
masnis esküvői meghívó
szegecses esküvői meghívó
szalagos esküvői meghívó
Telki Kórház születés kiadvány
ekrü szalagos esküvői ültetőkártya

Alakítsátok saját stílusotokhoz az esküvői meghívótokat! Tervezőink segítenek! Mindezt elérhető áron, akár már 390Ft/db ártól.

Öt hasznos tanács, amit érdemes tudni, az esküvői meghívó megrendelése előtt

Öt hasznos tanács, amit érdemes tudni, az esküvői meghívó megrendelése előtt...

1. Általában családonként egy meghívót szoktunk adni, így a meghívott vendégek valamivel több, mint felével érdemes számolni a rendelésnél. Érdemes pár darabnál többet rendelni, hisz a legtöbb szolgáltatónál után rendelni, csak több darabot lehet, így egy két darab miatt ne kelljen 10-20 darabot utólag kifizetni. Rendelésnél ne feledkezzünk meg magunkról sem, hisz a meghívó később szép emlék marad, melyet gyermekeinknek mutathatunk.

2. A meghívó kiválasztásánál egy időben érdemes a dekorossal is egyeztetni, hogy a dekoráció szín- és formavilága illeszkedjen a meghívó stílusához. Érdemes az ültető és menükártyát ugyan attól a cégtől vásárolni, mint ahonnan a meghívót, hogy biztosan egyezzen a szín és a stílus.

3. A meghívót érdemes minél hamarabb, az esküvő időpontja előtt legalább fél évvel megrendelni. Ha a helyszín kiválasztásának elhúzódása miatt erre nincs lehetőség érdemes az időpontról értesíteni ( save the date card ) a meghívottakat a meghívó későbbi kiküldésének ígéretével.

4. A meghívót elkészíthetjük magunk is, de fordulhatunk kifejezetten meghívókat készítő cégekhez. Ha magunk készítjük el a meghívót, vegyük figyelembe, hogy a minőségi termékek elkészítéshez több fajta berendezésre és kézügyességre is szükségünk lesz.

5. Szinte minden gyártónál csak a meghívóba kerülő szöveg elfogadásáig lehet észrevételt tenni. Ezért minidig figyelmesen olvassuk el a szöveget, mert a nyomdai munkák után már nem lesz lehetőségünk a javításra. Nincs annál kellemetlenebb és bosszantóbb dolog, ha egy betű, vagy vessző elírása miatt kellene újra megrendeli a meghívót.

www.pramoncard.hu

PRAMON CARD® Meghívó Manufaktúra

Kézzel készítve, szeretettel!

 

Vissza »